7vége

Tudod már, hova mész hétvégén? Nem? De.

Ajánlj Te is programot!

Ha van neked is programod, küldd el nekünk ide: hetvege@index.hu

Linkek. Nemde?

Utolsó kommentek

Romantikus infantilizmus, te csodás!

2010.08.25. 14:35 - 7vége

Címkék: minden hétvégén program somogy megye program felnőtt párok

Pszichológusok sora állítja, hogy a felnőttek számára is igazi, vérkeringés-pezsdítő, gyógyító pirula, ha időnként — persze nem minden nap — kisebb infantilizmussal színesítik a mindennapjaikat.
Különösen ifjú pároknak.
Vagy idős korukban egymásra találó pároknak.
Vagy romantikára vágyó pároknak.
Nos, a Somogy megyei Bonnyán ezt jól megkaphatják...

Tehát Bonnyán nincs gyerek. (Az nem biztos, hogy nem is készül, de alapállásban nincs.) Itt a szomszéd nője ugyanolyan szép, mint a sajátod. Sőt.

És ki lehet próbálni az addigi és későbbi élet szinte minden ágát-bogát.

Van például felnőtt játszótér, hö-hö.
Élesben lehet tesztelni, hogyan reagál a női fél a copfhúzásra vagy a lapát elvételére. Súlyos együttélési következtetéseket vonahatunk le a későbbi évekre!

Valódi malomkő hajítás
A férfiasság bebizonyításának netovábbja!

Élő bakkecske, tereléssel
Ez egy női mulatság.

Íjászat, kardforgatás
Ezek se semmik, de választható még a nyelvforgatás és a "tudom, mi fáj neked legjobban, ezért kimondom" élethosszig tartó játék.

Wellness
Itt is történhetnek romantikus dolgok. :)

Romantikus konyha
A hölgyek diktálhatnak, a férfiak pedig krumplit pucolhatnak. Közben isteni beszélgetések alakulhatnak ki Nietzsche-ről, Kierkegaard-ról és az otthoni szomszédok hülye gyerekeiről.

Mozi szoba
Kizárólag romantikus filmek tekinthetők meg, összeölelkezve, nem bealudva, zsebkendőkkel felszerelkezve. (Itt különösen felhívjuk a férfiak figyelmét, hogy alaposan kövessék végig a film minden egyes részletét, mert a hölgyek hirtelen belekérdezhetnek! Ja, és a távirányító a nőé!!!!)

Biliárd
Előtte a férfiak részéről javasolt némi szabálymagyarázat, aztán "meglepő" vereség. (Arra azért figyeljenek oda a férfiak, hogy a lyukérzékenység mint a nem privilégiuma, ne sérüljön!)

”Kaland a kertésszel program
Itt pedig el lehet játszani, hogy a hölgy csak sétál, csak sétál a virágos kertben, és egyszer csak megpillantja a kertészt. Aztán pedig nem bírnak magukkal, sutba vágnak minden társadalmi korlátot, a fősipán és a plébános tiltását, és egymáséi lesznek.

 

 

Szóval, most már tudod, hova mész hétvégén. Ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://7vege.blog.hu/api/trackback/id/tr212246890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása