7vége

Tudod már, hova mész hétvégén? Nem? De.

Ajánlj Te is programot!

Ha van neked is programod, küldd el nekünk ide: hetvege@index.hu

Linkek. Nemde?

Utolsó kommentek

Nap, széna, gyerek, apa, anya

2010.08.16. 16:12 - 7vége

Címkék: augusztus 20 22 augusztus 28 29 minden hétvégén

– Te jössz! – bökte oldalba kissé lefitymáló öntudattal Katica édesapját. A papának persze még mindig a munkahelyi gondok jártak a fejében, hogyan tudná kirúgatni főnökét, vagy milyen módon találhatna egy jobb állást. – Jól van, na.
Ott álltak a széna tetején. Mint a nagy strandokon, az aktuálisan ugró mögött már ott sorakozott a többi "versenyző" is.


Fotó: joomla.ugeto.hu

Apa végig gondolta az életét. Gyerekkorát, amikor minden este szutykosan és holt fáradtan tértek haza testvérével a ház mögötti tisztásról. Aztán amikor kibicsaklott a bokája, mert a "sörétes" Jóska felrúgta egy focimeccs közben. De ez a szénakazalba való fejes ugrás...
"Marha ciki lesz, itt áll mögöttem az összes kölök, én meg itt hezitálok, mint Mr. Bean az uszodai deszkán..."
– Naaa, apa, gyerünk, nem fog fájni..., hi-hi-hi! – élvezkedett Katica. Tudta, hogy apa mindig fennmaradthat a Dr. House-re is, de most ő érezte magát topon.
– Gyuri bácsi, ugrottál már valaha szénakazalba? – kérdezte szintén nem kevés iróniával a sorban álló, ezért meglehetősen türelmetlen Ádám, Katica óvódás barátja.
"Hát, ez az." – gondolta magában apa. "Egyszer ugrottam, de akkor benne volt Katica édesanyja is... És ha azt mondta volna, ugorjak kútba, akkor azt is megtettem volna, hogy megkaphassam őt... De gyönyörű lány volt!"
– Csak hunyd be a szemed, ha félsz! – adta kötelező és oly' logikus tanácsát Katica.
"Na ja, akkor is behunytuk a szemünket..."
Na ugorjunk!

Tudod már, hova mész hétvégén. Ide.

Azaz ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://7vege.blog.hu/api/trackback/id/tr472225815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása