7vége

Tudod már, hova mész hétvégén? Nem? De.

Ajánlj Te is programot!

Ha van neked is programod, küldd el nekünk ide: hetvege@index.hu

Linkek. Nemde?

Utolsó kommentek

"Cirkusz" az utcán, téren...

2010.06.23. 14:42 - 7vége

Címkék: program pécs július 24 25 július 10 11 július 17 18

Szeretettel köszöntön Önöket, kedves nézőink, innen Pécsről, ahol az Európa Kultruális Fővárosa-programsorozat keretében igazi csemegét láthatunk!
Cirkusz és színház fesztivál van itten, utcán, téren!
A Széchenyi tér dugig van emberekkel, mindenki nagyon feszült. Izgatottan várják a versenyzőket.

Előzetesen nézzék meg bejátszásainkat a játékosok felkészüléséről.

Nem semmi cirkusz és színház lesz ma itt!

És lám, jönnek is! Micsoda csapat!
Először a három éves Kovács Zsófi érkezik, aki állítólag bombasztikus formában van. Édesanyja szerint ő az egyik titkos favorit. A döntőig a nagyszülőknél edzett, vidéken, akik azóta megpróbálják ezt kiheverni.
Utána közvetlenül fut be a térre Szabó Bence, aki már több óvodaváltáson is túl van. Különös erőssége a szűlőre-röhögve-visszanézős átfutás a legforgalmasabb úton.
Közvetlenül utána érkezik a pályára a korábban kakaóbiztos számítógépeket tesztelő, budapesti Nagy Richárd, alias Reccs Ricsi.
A bíró japánból érkezett, ahol meglehetősen fegyelmezettek a gyerekek.

És már el is dördült a startpisztoly, a közönség ovációban tör ki!

Kovács Zsófi azonnal a földre veti magát magát, és a saját ruháját tépdesi. Fantasztikus ez az elszántság! A szülei próbálják nyugtatni, miközben a versenyző próbál eljutni a sarki gyorsétterembe.
Eközben Szabó Bence üvöltve rohangál körbe-körbe, sőt, ha jól látom, áttörte a kordont is, és belerohant a közönségbe...! Reméljük, nem lesz baja.
Nagy Richárd egyelőre csak vigyororg az édesapjára, valamire nagyon készül. A papa rendkívül feszült, már ismeri gyermekét.
Zsófi minden erejét megfeszítve próbál eljutni a gyorsétterembe. Azt mondja, nagyon éhes...
Bence közben kisebb sérüléssel, horzsolással visszatért a küzdőtérre, kicsit már piros a feje, de elszántsága nem hagyott alább.
Reccs Ricsi pedig továbbra is csak néz, karba tett kézzel, és szemlél a téren. Ez az idegek játéka, kérem szépen...! Micsoda taktikus ez a fiú!

Egyre több a lesajnáló tekintet a közönség soraiból, de van néhány együttérző szülő is.

És micsoda dráma! Reccs Ricsi apukája bedobta a törülközőt! Azt mondta, teljesíti gyermeke kívánságát. A budapesti kakaóbiztos a győztes.

Tudod már, hova mész hétvégén. Ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://7vege.blog.hu/api/trackback/id/tr82103946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása